Slow down

De VS is blut. Het verhogen van de debt ceiling heeft dan wel voorkomen dat Amerika haar schulden niet meer kon betalen, door het ontbreken van belastingverhogingen komt er nog steeds niet genoeg geld binnen om dat op eigen kracht te doen. Er moet dus bezuinigd worden. Congress – dat er toch al niet goed opstaat met het debt ceiling debate – doet er alles aan om het modderworstelen van deze zomer te voorkomen. Een super committee moet dit voorkomen. Zes Republikeinen en zes Democraten moeten voor 23 december met een voorstel komen om $1,2 triljoen te bezuinigen.

Verkeersborden | Ondertussen zitten ze in het Witte Huis ook niet stil. Transportation Secretary Ray LaHood kwam vandaag dan ook met een briljant idee. Tijdens de Bush-jaren zijn er strengere veiligheidseisen voor verkeersborden ingevoerd. Staten en steden zouden in de komende jaren miljoenen dollars uit moeten geven om alle onveilige verkeerssituaties voor 2018 op te lossen. Miljoenen dollars die er niet zijn. In een statement zei LaHood vandaag

A specific deadline for replacing street signs makes no sense and would have cost communities across America millions of dollars in unnecessary expenses. After speaking with local and state officials across the country, we are proposing to eliminate these burdensome regulations. It’s just plain common sense.

Alle kleine beetjes helpen. <<

Advertenties

Over Jan Vogel

Een blog over nieuws, verkiezingen en andere opmerkelijke zaken.

One thought on “Slow down

  1. Pingback: VetDay: Obama scoort slecht en onder veteranen nóg slechter « @ElectionDeskUSA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s