Tea Party Zombies Must Die!

U kent Duke Nukem? U vond het leuk om met Castle Wolfenstein achter nazi’s aan te zitten? Een first person shooter is helemaal is helemaal uw ding? U bent geïnteresseerd in de Amerikaanse verkiezingen? Dan hebt u geluk. Gisteren werd er namelijk een nieuw online spel gelanceerd: Tea Party Zombies Must Die!.

DON’T GET TEA-BAGGED! The Tea Party zombies are walking the streets of America. Grab your weapons and bash their rotten brains to bits! Destroy zombie Sarah Palin, Michele Bachmann, Glenn Beck, the Koch Brothers, and many more!

Elke keer dat je een level uitspeelt, komt er informatie over de houding van de Tea Party en de misvattingen die hun aanhangers hebben. Rechtse media zijn boos, maar ook Obama zal niet blij zijn dat het spel juist nu uitkomt. In een campagne die waarschijnlijk erg hard zal worden, vlak voordat dat president Obama een speech moet geven waarop hij vecht voor zijn politieke leven en op het moment dat de staatsman Obama oproept om partisanship te laten varen, is dit niet het nieuws dat hij horen wil. <<

Advertenties

Over Jan Vogel

Een blog over nieuws, verkiezingen en andere opmerkelijke zaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s