Nancy Pelosi maakt Rick Perry belachelijk

— Rick Perry rook zijn kans na het CBS 60 minutesitem waaruit bleek dat Congresleden regelmatig handelen met (politieke) voorkennis of betere deals krijgen van grote bedrijven. Hij kwam met een campaign ad én een beleidsplan genaamd Overhaul Washington. In dit plan heeft hij enkele voorstellen om het Congres te hervormen door onder andere senatoren en afgevaardigden nog maar part time te laten werken. Aangezien hij maandag toch in Washington D.C. is, leek het hem een goed idee om Minority Leader en onderwerp van discussie Nancy Pelosi uit te dagen tot een debat over zijn voorstellen.

I am in Washington Monday and would love to engage you in a public debate about my Overhaul Washington plan versus the congressional status quo.

Gisteren reageerde Pelosi op deze uitdaging. ‘Helaas’ was ze die dag al volgeboekt. Ze noemde twee afspraken, en was – refererend aan Perry’s Oops-momentje – de derde even vergeten. De Perry-campagne sloeg op twitter direct terug naar Pelosi met de vraag of haar derde activiteit misschien bestond uit handelen met voorkennis. Het debat zal er niet komen, maar de messen lijken geslepen. <<

Advertenties

Over Jan Vogel

Een blog over nieuws, verkiezingen en andere opmerkelijke zaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s