Flauwe aanval van Romney

_

Flauw en met een behoorlijke baard – Pelosi en Gingrich op een bank, waarschuwend voor klimaatverandering. Het filmpje is gevoegelijk bekend. Toch voelt Romney zich geroepen om het nog maar eens van stal te halen en het er bij Newt in te wrijven. Mag natuurlijk, niemand die het hem verbiedt. De vraag of of de zoveelste vertoning geen ergernis begint te wekken bij de achterban van Gingrich en zelfs die van Romney. Helemaal als je bijgaande omschrijving erbij plaatst:

When Al Gore needed support for his liberal global warming agenda, he turned to Nancy Pelosi and Newt Gingrich to film an advertisement together. Filming an ad with Nancy Pelosi is another example of Newt Gingrich being an unreliable conservative and an unreliable leader.

Fox nam meteen wraak, leek het. In America Live presenteerde Megyn Kelly de laatste polls. We kregen keurig de kandidaten in beeld, met hun percentages en na goed kijken bij Media Matters konden we en glimlach amper onderdrukken: de foto van Romney was er een van … Obama. Alsof de omroep in Mr. Goodhair de huidige president zag. De preoccupatie met de Democraat in het Witte Huis eist haar tol op de redactie. <<

Advertenties

Over Sebastiaan van der Lubben

Journalist Maters & Hermsen, docent Internetjournalistiek Universiteit Leiden, politicoloog en blogger

One thought on “Flauwe aanval van Romney

  1. Ik vermoed dat de heer Van der Lubben kalend is, want hij schrijft vrijwel dagelijks over het haar van de heer Romney. Dit is gewoon jaloezie. Romney’s kapsel is echt wat iedereen wel zou willen hebben: mooi donkerbruin, stevig gestroomlijnd, goed gekamd en vooral zeer aantrekkelijk. Het is niet voor niets dat de heer Romney zo populair is bij de Amerikaanse dames!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s